Toidumenüü

Toidumenüü 20.-24.03.2017
ToidukordEsmaspäevTeisipäevKolmapäevNeljapäevReede
HOMMIKMitmeviljapuder keedisega
150/20
170/25
Koolipiim 150/170
Pirn 60/80
Piima-teokarbisupp 200/250
Sai tuunikalavõiga
Õun 60/80
Mannapuder vaarikatega
150/30
170/40
Koolipiim 200
Piima-nisutangusupp 150/200
Rukkisepik veisemaksapasteediga 40
Riisipuder kaneeliga
150/6
170/10
Koolipiim 200
LÕUNAHakklihasupp
200/6
250/10
Maasika-kohupiimakreem 100/130
Fazeri must leib
Hakklihakaste, kartul, hernes
100/100/30
120/130/30
Haps 150/200
Ruks
Hapukapsasupp
200/6
250/10
Karamellkissell keedisega
150/20
200/25
Ruks
Pilaff 150/200
Paprika 30/140
Mahlajook 150/200
"Kodupaiga" leib
Hernesupp 200/250
Kohupiima-kamavaht 100/130
Ruks
ÕHTUVigurburgerid 60/80
Võileib
Värske kurk 30/40
Kibuvitsatee 200
Kodujuust 60/80
Võileib
Tomat (PRIA) 30/40
Mahlajook 150/200
Tee sidruniga 200
Makaronid riivjuustuga
150/20
180/25
Porgand 50
Saiavorm 100/130
Koolipiim 200
Õun 60/80
Kakao 200
Võisepik juustuga 45
Banaan 100