Toidumenüü

11-15.12.2017
ToidukordEsmaspäevTeisipäevKolmapäevNeljapäevReede
HOMMIKKaerahelbepuder 120/200
Kaneeli-suhkrusegu 10
Marjatee 120/200
Värske kapsas (PRIA) 30
Piima-riisisupp 150/250
Sepik sulatatud juustuga 25/40
Valge redis (PRIA) 30
Hirsipuder 120/200
Keedis 20/25
Piim (PRIA) 120/200
Porgand (PRIA) 30
Odrahelbepuder 120/200
Keedis 20/25
Piim (PRIA) 120/200
Kaalikas (PRIA) 30
5-viljahelbepuder 120/200
Või 3/5
Tee 120/200
Värske kapsas (PRIA) 30
LÕUNAHakklihasupp maitserohelisega 200/250
Hapukoor 10/15
Rukkileib 20/35
Sepikuvorm 60/100
Piim(PRIA) 100/120
Kanakaste 100/130
Keedetud kartul 100/130
Rukkileib 15/25
Peedisalat 40/50
Joogijogurt 120/200
Läätsesupp sealihast maitserohelisega 200/250
Hapukoor 10/15
Rukkileib 20/35
Mahlatarretis 100/130
Vahukoor 20/25
Hautatud liha koorekastmes 100/130
Tatar 80/120
Rukkileib 15/25
Porgandisalat päevalilleseemnetega 40/50
Multimahlajook 120/200
Kalasupp nuudlitega maitserohelisega 200/250
Hapukoor 10/15
Rukkileib 20/35
Kakaokohupiimakreem 80/120
Keedis 20/25/30
ÕHTUKartulipuder peekoni ja sibulaga 120/150
Rukkileib 15/25 Ploominektar 120/200
Õun (PRIA) 50/60
Purukook 60/80
Kakao 120/200
Mandariin 50/60
Makaronid juustuga 120/180
Tee sidruniga 120/200
Pirn (PRIA) 50/60
Värskekapsasupp kanalihast, maitserohelisega 150/200
Teraleib 20/35
Banaan 60/80
Riisiroog köögiviljadega 120/180
Piim (PRIA) 120/200
Õun (PRIA) 50/60