Toidumenüü

Toidumenüü 16.-20.10.2017
ToidukordEsmaspäevTeisipäevKolmapäevNeljapäevReede
HOMMIKOdrahelbepuder 120/200
Tee sidruniga 120/200
Paprika (PRIA) 30
5-viljahelbepuder keedisega
120/20
200/25
Piim (PRIA) 120/200
Valge redis (PRIA) 30
Tatrapuder võiga
120/3
200/5
Piim (PRIA) 120/200
Kaalikas (PRIA) 30
Piima-mannasupp 150/250
Sepik või ja juustuga 25/40
Värske kapsas (PRIA) 30
Rukkihelbepuder keedisega
120/20
200/25
Tee 120/200
Porgand (PRIA) 30
LÕUNAVärskekapsasupp kanalihast, maitserohelisega 200/250
Hapukoor 10/15
Rukkileib 20/35
Sepikuvorm 60/100
Piim(PRIA) 100/120
Hakklihakaste 100/130
Keedetud kartul 100/130
Rukkileib 20/35
Hapukapsasalat 40/50
Jogurtikreem 120/200
Peedisupp sealihast, maitserohelisega 200/250
Hapukoor 10/15
Rukkileib 20/35
Kakaokohupiimakreem 80/120
Keedis 20/25
Riisiroog kanaliha ja köögiviljadega 150/220
Rukkileib 20/35
Porgandi-küüslaugusalat hapukoorega 40/50
Mustikamahlakissell 120/200
Vahukoor 20/25
Talupojasupp veiselihast hirsiga maitserohelisega
Hapukoor 10/15
Teraleib 20/35
Keefiritarretis 100/120
Kompott 20/25
ÕHTUKalafileepulgad 50/60
Konservkurgisalat 30
Multimahlajook 120/200
Teraleib 10/20
Õun (PRIA) 50/60
Piima-riisisupp 150/250
Sepik või ja vorstiga 25/40
Banaan 60/80
Makaronid munaga
Marjatee 120/200
Pirn (PRIA) 50/60
Mulgipuder lihaga 120/180
Kakao 120/200
Viinamarjad 50/60
Õunakook
Piim (PRIA) 120/200
Ploom (PRIA)50/60